ВМРО се регистрира за самостоятелно участие на евроизборите

15:23, 09 апр 19 / Политика 25 1468 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ВМРО се регистрира в ЦИК за самостоятелно участие на предстоящите евроизбори, с водач на листата досегашният евродепутат Ангел Джамбазки, предаде БГНЕС.

"БСП за България" внесе документите си за евровота

Нашата цел е да покажем, че ВМРО може да е една от основните политически сили в България. Последните данни от социологическите агенции го показват. ВМРО се бори минимум за двама представители в европарламента. Влизаме в битката подготвени и се надяваме да покажем, че патриотизмът, традиции и българщината ще бъдат достойно представени“, заяви организационният секретар на партията Юлиан Ангелов.

Съпартиецът му Искрен Веселинов подчерта, че ВМРО е търсела докрай единството с другите две патриотични формации в коалиция „Обединени патриоти“, но в крайна сметка се явява самостоятелно на евровота.

„Имаме амбиция да обединим патриотично мислещите хора, след като неуспяхме да обединим патриотичните партии. Тази кауза е добра и смятам, че ще получим подкрепа”, посочи той.

За днешната регистрация от ВМРО внесоха над 6 000 подписа и обявиха, че всяка подкрепа за партията и нейните кандидати ще считат за „добре дошла". В следващите дни предстои да бъде представена и пълната листа на партията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама