На места ще продължи да вали, максимални температури до 10 градуса

07:10, 11 апр 19 25 931 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През нощта валежи ще има на малко места - главно в крайните югозападни и североизточни райони. Над останалата част от страната ще има и временни разкъсвания на облачността, но в края на нощта в много райони видимостта ще бъде намалена. Ще бъде тихо с минимални температури между 5 и 10 градуса.

В четвъртък въздушната маса ще се задържи неустойчива, облачността - предимно значителна, около и след обяд - купесто-дъждовна. На много места ще има краткотрайни валежи, в отделни райони в Източна България, придружени и с гръмотевична дейност. Преобладаващите максимални температури ще са между 13 и 18 градуса.

Над Черноморието ще е предимно облачно и главно в следобедните часове ще има валежи от дъжд, на места интензивни. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще са 12-15 градуса. Температурата на морската вода е 11-12 градуса. Морето ще е почти спокойно, в повечето райони с 1 бал вълнение.

Над планините ще е предимно облачно с превалявания от дъжд, на височина над 2000 метра от сняг. На места в Родопите след обяд ще има и гръмотевична дейност. Ще духа слаб до умерен вятър от западната четвърт. Максималната температура на 1200 метра - около 9 градуса, на 2000 метра - около 2 градуса.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама