Какви жертви са правили известни актьори, за да получат роля

18:20, 10 апр 19 / Любопитно 25 1187 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорите се отказват от много неща, за да получат роля във филм или сериал.

Най-пресният пример е Хоакин Финикс, който е неузнаваем, след като получи главната роля в новия филм за Жокера.

В средата на септември Финикс се появи на филмовия фестивал в Торонто, където шокира публиката с външния си вид. Финикс е толкова отслабнал, че феновете му коментираха в социалните мрежи, че това е белег на абсолютна посветеност в новата му роля и че прилича на истинския Джокер от комиксите за Батман.

„Но, по дяволите, сега изглежда страшно“, съгласиха се последователите му.

Във филмовата индустрия има много примери за остра загуба на тегло или затлъстяване за определена роля.

Крисчън Бейл, заради филма “Механикът”, е отслабнал с цели 30 килограма и се е придържал към фразата “по-малкото е повече”. Той е изяждал на ден само по една ябълка или консерва риба тон.

Зрителите се шегуват, че Финикс е отслабнал драстично точно защото е следвал инструкциите на Бейл за загуба на килограми.

„Трудно е да отслабнеш или да напълнееш за дадена роля, но правиш това, което е нужно. Когато веднъж преминеш през този процес, знаеш какво да очакваш в бъдеще, но заради това и страдаш повече“, споделя Финикс, пише БГНЕС.

За разлика от предишните двама актьори, за ролята си на таен агент във филма „Сириана“ Джордж Клуни се наложило да напълнее с 14 килограма. Агентът, който не е бил на терен от години, е трябвало да бъде претворен от Джордж като човек със „запуснат“ вид.

“Ядях само пастети около месец. Ядях ги, докато не ми станеше лошо“, признава Клуни.

Почти същото е преживяла и Рене Зелуегър, изиграла главната роля в „Дневникът на Бриджит Джоунс“. Тя трябвало да качи до 10 килограма, защото в историята героинята й се бори с наднормено тегло. Рене постоянно се тъпчела с торти, кроасани и нездравословни храни.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама