Крис Хемсуърт иска да е новият Джеймс Бонд

14:20, 10 апр 19 / Любопитно 25 1190 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Филмите за Джеймс Бонд са си направо религия, когато стане дума за такива с тайни мисии, напреднали технологии и шпионаж.

В момента се подготвя 25-ият филм от франчайза, но сме отразявали на няколко пъти проблемите около него. Все пак се очаква нещата да се случат и Даниел Крейг за последен път да облече черния смокинг и да убива лошите. Очаква се обаче да бъде обявен и негов заместник. 

Спряганите имена са доста, като най-често се чува това на Идрис Елба, който обаче отрече слуховете с обяснението, че е твърде стар за това. Възможностите се увеличиха с още една, защото Крис Хемсуърт даде заявка, че иска да влезе в ролята на Джеймс Бонд.

В интервю за списание Balance австралиецът беше запитан за възможността да изиграе Агент 007. А той с охота отговори, че с удоволствие би влязъл в тази роля и не мисли, че някой би я отказал, защото си е сбъдната мечта.

Той дори смята, че има филм, който може да послужи като визитка при евентуално прослушване за ролята на Джеймс Бонд. Крис Хемсъурт посочва филма "С пълна газ" (2013 г.) като такъв. 

Крис Хемсуърт обаче е наясно, че следващият Джеймс Бонд ще бъде избран на базата на много елементи и трябва да се хареса както на Барбара Броколи, която е изпълнителен продуцент на филмите, така и на всички фенове. Ние лично гласуваме с двете ръце за австралиеца, защото според нас притежава всичко необходимо, за да бъде Агент 007.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама