Деси Слава, Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и Орлин Павлов - гост-треньори в „Гласът на България“

19:40, 12 апр 19 / Любопитно 25 1549 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

48 талантливи изпълнители влизат в решаваща битка в следващия етап на "Гласът на България" по bTV. В първи епизод от вокалните двубои в неделя вечер шест дуета, избрани от треньорите, ще излязат на сцената, за да се борят за своето място в най-гледаното музикално шоу. От 14 април всеки един от треньорите ще стартира вокалните двубои с по 12 участника, които ще раздели по двойки. Талантите ще получат подкрепата и съветите и на известни гост-треньори. В битката за „глас на България“ със своето експертно ноухау се впускат Деси Слава, Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и Орлин Павлов.

В началото на вокалните двубои Камелия, Михаела, Графа и Иван Лечев ще имат тежката задача да се разделят с половината си отбор. Битката ще бъде изключително напрегната и за самите участници - тази година всеки от треньорите ще има право само на една-единствена кражба на изпълнител от друг отбор.

Стефан Вълдобрев влиза в най-гледаното предаване като гост-треньор в отбора на Иван Лечев. Двамата ще поведат към гладиаторската музикална битка едни от най-мощните гласове от отбора на Лечев.

Към отбора си Михаела Филева е поканила помощник и вдъхновител на таланти в лицето на своя колега и приятел Орлин Павлов. Още в първия епизод от вокалните двубои поп певицата ще преживее изключително емоционално раздялата с първия отпаднал участник от нейния отбор.

Един от най-добрите изпълнители в попфолк жанра - Деси Слава, ще се присъедини към отбора на Камелия. Деси Слава определя ролята си на гост-треньор като голяма отговорност, а първата задача за участниците на Камелия ще се превърне в истинско предизвикателство за двама от най-колоритните й таланти.

С намерение да помогне на Графа да спечели короната в Сезон 2019 в шоуто влиза и поп-дивата Мария Илиева, която ще бъде в ролята на гост-треньор в „Гласът на България“ за втори път.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама