Netflix ще има свое списание

11:30, 13 апр 19 / Любопитно 25 1431 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вече очакваме какво ли не, когато стане дума за стрийминг платформи. Netflix не спират да ни изненадват с качествените си продукции, но ще видим как ще се справят с конкуренцията на Disney+.

Неведнъж сме говорили за това по колко милиарда харчат Netflix на година, за да създават оригинално съдържание, но филмите и сериалите изглежда не им стигат. Ето защо стрийминг платформата ще си има и списание.

Това не го очаквахме, но ни звучи доста яко, защото в Wide - както се очаква да се казва списанието, ще има снимки, статии и интервюта зад кулисите на филмите и сериалите на Netflix. Целта на изданието ще бъде да популяризира сериалите на компанията, като ще им помага и да се преборят за повече номинации и награди Еми.

Според Bloomberg, Netflix ще пусне списанието през юни, защото тогава започва и гласуването за номинациите. Очаква се то да бъде безплатно, а обемът му да надхвърля 100 страници. Не е ясно обаче как ще можем да се сдобием с копие и дали Wide ще излезе само в един брой, или ще бъде периодично.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама