"Моята история" на Мишел Обама излиза на български

16:20, 17 апр 19 / Култура 25 1275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Автобиографията на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама ще излезе и на български език през октомври тази година, обяви издателство "Софтпрес". Оттам допълват, че техни ще са и правата за издаването на предстоящата да излезе в САЩ автобиография на Барак Обама, но информация за нея все още предстои да бъде обявена.

Първоначално книгата на Мишел Обама "Моята история" е издадена през ноември 2018 г. в САЩ и Канада от Crown Publishing, част от Penguin Random House. Само за около седмица се превръща в бестселър и оглавява класацията на "Ню Йорк таймс" за най-продавани книги, а днес вече е продадена в над 6,2 млн. екземпляра във всички възможни формати в Северна Америка.

В автобиографията бившата първа дама откровено и остроумно описва триумфите и разочарованията в личния и в публичния си живот, като проследява хронологично преживяванията, белязали живота й – от детството в южната част на Чикаго; през годините като изпълнителен директор, когато балансира между ролята на майка и тази на работеща жена; до времето, прекарано на най-известния адрес на планетата - Белия дом.

"Топла, мъдра и откровена, "Моята история" е необикновено личната равносметка на една жена с голямо сърце и твърд характер, която надскача всички очаквания и чиято история ни вдъхновява да направим същото", допълва издателството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама