Кой ще бъде вторият номиниран след Петко в Hell’s Kitchen?

17:20, 17 апр 19 / Любопитно 25 977 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер в Hell’s Kitchen ще видим какво значи протеинознание и как чувствителното небце на готвача е неговото най-сериозно оръжие по пътя към топ кулинарията. Шеф Виктор Ангелов ще предизвика своите готвачи да покажат дали са познавачи, или всяка българска домакиня може да ги изпревари в състезанието.

Вечерната резервация отново ще постави на изпитание отборното представяне в Кухнята на Ада. Дали готвачите ще успеят да овладеят напрежението, или ще се оставят да ги завладее паниката, ще разберем след броени часове.

Едно е сигурно - отборният дух ще витае в Hell’s Kitchen – едни ще помагат, но всъщност повече ще пречат, други ще прелитат от станция на станция, трети ще си търсят концентрацията и ще съжаляват в общежитието, но един отбор все пак ще покаже добро темпо, хармония между готвачите и ще заслужи одобрението на шеф Ангелов. Дали това ще е достатъчно, или ще се наложи да се вика мощно подкрепление, за да се приключи вечерната резервация и да се нахранят гостите на ресторанта? Със сигурност финалът ще е изненада за всички, а  взискателният шеф Ангелов няма да скрие разочарованието си от своите готвачи. Кой ще се изправи срещу Петко в двубой за оставане в Кухнята на Ада, ще разберем тази вечер в Hell’s Kitchen.

Дневното предизвикателство ще изпита професионалните готвачи по основи на готварството и ще покаже дали са внимавали на ученическата скамейка. Ще има урок по семантика и романтика, или по-точно как се комбинират първокачествени протеини от морето и полето. Чии небца ще се окажат познавачи и ще има ли отбор, който ще отнесе заслужена победа в урока по познание – ще разберем довечера. Залогът за едни ще бъде особено голям, а за други ще се окаже въпрос на чест. Победителите ще бъдат наградени с истинска наслада на открито, докато победените ще се разберат какво е да си „лапни шаран“ на заточение в кухнята.

Вечерната резервация отново ще предизвика отборите да покажат могат ли да се справят „Заедно като един“ или безславно ще приключат битката като индивидуалисти. Дали топ готвачите ще успеят да докажат, че са добри в кухнята и знаят как да запазят самообладание в стресови ситуации или ще се оставят на напрежението, липсата на концентрация и паниката. Ще гледаме опити за овладяване на ситуацията, които ще прераснат в умело управляване на кораба, ще видим и как топ готвачи карат стремглаво в насрещното, ще има гаф след гаф, но и на някой ще му се наложи да похапне поредната си поширана грешка. На финала ще се наложи мощно подкрепление за едните и похвала за другите. Кой ще бъде изправен пред строя, за да поеме вината за разочарованието на шеф Ангелов и да се отправи към решаваща битка за оставането в Hell’s Kitchen срещу Петко, ще разберем довечера от 21:00 часа.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама