Варта срещу Петко в битка за оставане в Hell’s Kitchen

17:20, 18 апр 19 / Любопитно 25 1153 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер в Hell’s Kitchen зрителите ще видят едно истински оспорвано състезание за оставане в играта. Варта и Петко ще се борят до последно, за да докажат кой е по-добрият, а отборите им ще дадат всичко от себе си, за да подкрепят капитана си. С кого ще се раздели обаче шеф Виктор Ангелов и защо, ще разберем тази вечер.

Допълнително напрежение в Кухнята на Ада ще предизвика една изненадваща експресна резервация, а присъствието на ВИП гостите в лицето на красавицата Николета Лозанова, футболиста Николай Михайлов и журналиста и водещ Ники Кънчев със своята дъщеря ще внесат допълнителен трепет в готварските сърца.

Една поръчка за чипс „ала Гичка“ ще напрегне доста единия отбор и така до последно няма да е ясно дали професионалистите ще успеят да се справят и да приготвят заветното лакомство. Ще има обаче мечти за бъдещото, романтика и безпрогрешни отговори, емоционална подкрепа на съотборници, но и адска вечерна резервация, нахъсани за победа отбори и командири, решени да заявоюват оставането си в Hell’s Kitchen до финала.

Какво ли е приготвил шеф Виктор Ангелов, за да изпита кулинарните умения на своите готвачи така че Варта и Петко да покажат на какво са способни и да извоюват заслужено титлата „топ готвач“?. Ще разберем довечера в решаващия за тази седмица епизод на Адската кухня, но със сигурност ще има предизвикателство, на което и двамата няма да устоят и ще покажат изненадващи умения. Ще хвърчат искри, ще има сърца, които ще бият в синхрон и ще дават верни отговори, ще има полет на въображението и категорично предсказание кой ще грабне голямата награда в Hell’s Kitchen, но ще видим и едно истински оспорвано състезание между готвачи, решени докрай да спечелят сериозната схватка. Кой ще победи все пак ще е разберем след броени часове, както и какво ли предимство ще му даде тази победа.

Вечерната резервация този път ще бъде адска и експресна. Това ще нажежи допълнително обстановката в Кухнята на Ада и ще принуди отборите заедно с капитаните си да се борят със зъби и нокти за успешното й приключване. Още повече, че залогът е голям. Сини и червени ще се борят да запазят „сърцата“ на своите отбори, ще готвят като „зверове“ за бързина, но и без да допускат компромис в качеството на храната за гостите на ресторанта, така както изисква шеф Ангелов.

Дали ще успеят обаче да преодолеят проклятието на чипса „ала Гичка“ и да оставят ВИП гостите на Hell’s Kitchen доволни, или ще се провалят безславно? Един готвач ще изгуби тотално контрол, друг ще се мобилизира до краен предел, отборите ще бъдат „заедно като един“, но дали ще е достатъчно? За кого това ще бъде последна резервация, ще е ясно тази вечер. Варта или Петко ще напусне завинаги Hell’s Kitchen – гледайте най-известното кулинарно шоу в ефира от 21:00 часа.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама