Корнелия Нинова: Едноличната власт в България е факт, 26 май е важен да променим това

14:39, 20 апр 19 / Политика 25 2001 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

26 май е важен, за да свалим правителството на ГЕРБ и Обединени патриоти, подкрепяни от ДПС. Нашата победа на европейските избори означава началото на промяната в България. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на представянето на кандидатите на партията за Европейския парламент в Южния парк, предаде БГНЕС.

Пълзяща диктатура на опозицията е безсмислица, но едноличната власт в България е факт, заяви Нинова. "Ето защо 26-ти е важна дата, можем да променим това. Но, скъпи българи, не просто, за да свалим това правителство, за да го заменим с друго и да продължим по същия начин. Не просто една партия да падне от власт, а друга да спечели. Можем да поставим началото на промяната на модела, който 30 години политици, икономически кръгове, олигарси са заедно. Единствено за личния си интерес и срещу интереса на народа. Този модел можем да променим“, заяви Нинова. Тя се обърна към българите да излязат и да гласуват на 26 май.

Елена Йончева: Българинът иска Европа, в която бизнесът да не е подложен на рекет

„Тръгваме за европейски избори, за предсрочни парламентарни избори, но най-вече тръгваме на битка за „Справедливост сега” – слоганът на нашата кампания. Справедливост днес, не след 5, не след 10 години, не с празни обещания и с кухи фрази. Днес българският народ и Европа имат нужда от справедливост“, каза още Нинова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама