Йончева: Имаме два пътя - или да се оставим на мафията, или да променим това, като гласуваме

15:30, 21 апр 19 / Политика 25 1415 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Пред България има два пътя. Единият е да се оставим на грабителската мафия, а другият е да променим това, като гласуваме на предстоящите европейски избори." Това заяви пред медиите в Ловеч на Цветница водачът на листата на „БСП за България" Елена Йончева. По думите й тази мафия е подчинила всички институции и смачква хората.

Тя добави, че предстоящите избори са важни не само за Европа, но и за България. „Нямам съмнение, че ние ще победим, въпросът е после да започне истинската промяна за страната ни. Нужна е революция в доходите ни и точно левицата може да помогне, защото е разработила законопроекти за общи стандарти за минимална работна заплата в Европа", добави водачът на листата на левицата. 

На центъра в Ловеч тя се срещна с много граждани, които й пожелаха успех и казаха, че е нужна тотална промяната на управлението в България. По късно тя посети събора на града, на който майстори от различни занаяти предлагаха своята продукция. Йончева избра керамични играчки, направени от деца с увреждания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама