Снимки на деня 22.04.2019

13:00, 22 апр 19 / Денят в снимки 25 3496 Topnovini
Последователи на правителството на Никола Мадуро горят кукла, представляваща образа на президента на САЩ- Доналд Тръмп, като форма на протест и част от честванията за Страсната седмица във Венецуела.
1
Поглед върху проблема със замърсяването на въздуха в Сеул, Южна Корея
2
Американското дуо „Софи Тъкър“ по време на участието им на фестивала Кочела. Фестивалът е едно от най- големите събития в Америка, който чества изкуствата във Палм Спрингс, Калифорния, Сащ.
3
Ден на траур в Шри Ланка във връзка с експлозиите на вчерашните чествания на католическия Великден в Коломбо, Шри Ланка. Според последни данни около 290 човека изгубват живота си и повече от 500 човека са били ранени.
4
Китайски държавен съветник и външен министър Ван Йи и индийският външен- министър Виджай Кешав Гокхале присъстваха на среща в Пекин, Китай
5
Кадър на лястовица в полет във Филипините. Днес целият свят чества Денят на Земята, а темата на дневен ред е „Да опазим видовете“.
6
Пожарникари и членове на гражданската отбрана търсят оцелели след свлачището в село Портачуело, Колумбия. Според публикуваните данни около 19 човека са загинали, а около 5 са пострадали след като земята е погълнала домовете им.
7

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани