Деница Златева: БСП има реален шанс за седем евродепутати

09:50, 25 апр 19 / Политика 25 1085 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

БСП има реален шанс за 7 евродепутатски места. Това каза заместник-председателят на партията Деница Златева пред bTV.

''И един глас над ГЕРБ е победа за нас'', изтъкна тя.

''След евроизборите сигурно ще се върнем в парламента'', допълни Златева.

По повод последните социологически проучвания, които показват минимална преднина на БСП пред ГЕРБ, Златева коментира, че макар и с малки темпове, БСП се утвърждава като алтернатива на това управление. Последните факти и разкрития показаха, че корупцията и това правителство и ГЕРБ вървят ръка за ръка и са се сраснали, отбеляза зам.-председателят на БСП.

Златева подчерта, че не се чувства изпаднала след пренареждането на евролистата на БСП, след като от второ място отиде на седмо.

„Няма значение дали си на втора или на седма позиция. Целта ни е победа на тези избори. Ние се борим поне за 7 евродепутатски места, така че съм сигурна, че имаме какво да свършим в ЕП”, категорична беше Златева.

„Не бих казала, че не ме харесват в партията, аз съм трета по номинации от партийните организации. Ние сме изключително демократична партия, имаме таен вот”, мотивира се тя.

Иво Христов: Ако на тези избори БСП не победи, едва ли ще има следващи

По думите ѝ Корнелия Нинова би била бламирана, ако нейната листа беше отхвърлена. „Листата не е отхвърлена, а пренаредена. Разликата са само двама души – Сергей Станишев и Валери Жаблянов”, посочи Деница Златева.

Според нея Иво Христов е попадение в евролистата на БСП.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама