Снимки на деня 25.04.2019

14:10, 25 апр 19 25 4263 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес италианците си спомнят за борбите срещу нацистите и войските на Мусолини по време на Втората световна война и се почитат служителите на италианската съпротива.
Корабът на Шри Ланка P626 пристигна в Манила, Филипините за четиридневно посещение на добра воля във Филипините.
Репортери се подготвят за отразяване на освобождаването на бившия изпълнителен директор на Nissan Motor Карлос Гон в центъра за задържане в Токио, в Токио, Япония. Припомняме, че по-рано през тази година Гон беше задържан в Токио по подозрения във финансови злоупотреби.
Херцогът на Кеймбридж Принц Уилям  и министър-председателят на Нова Зеландия Джакинда Ардерн се приветстват на летището в Нова Зеландия. Посещението е във връзка със стрелбите в две джамии в Крайстчърч на 15 март тази година, където повече от 50 души загубиха живота си.
Хората се събират близо до мястото на свлачище в минна нефтена мина в Хпакант, щат Качин, Северна Мианмар, 23 април 2019 г. Според данните се смята, че над 50 миньори са погребани под купчина земя, изместена от свлачището.
По случай 30-тия рожден ден на Панчен Лама, известен още като Гендун Чоеки Ньима, една от най-важните религиозни фигури в Тибет се организира поход от Дхарамсала до Чандигарх в Индия.
Турски войник обезопасява района по време на австралийската мемориална служба в Лоун Пайн в чест на битката на Галиполи на полуостров Галиполи, Турция. Церемониите на деня на Анзак в Галиполи се отбелязват в паметта на загиналите на 25 април 1915 г. по време на Първата световна война.
Кадър на поле от лалета в Гревенброх, Германия.
Испански гвардейски части по време на операцията по издирване на германка и нейния десетгодишен син, изчезнали предишния ден в Адехе, Тенерифе, Канарските острови, Испания, 24 април 2019 г. Гвардията е открила телата на жената и непълнолетното момче по време на операция за издирване, като заподозрян за убийството е бащата на детето.
Днес италианците си спомнят за борбите срещу нацистите и войските на Мусолини по време на Втората световна война и се почитат служителите на италианската съпротива.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама