Борисов на въпрос за оставка на Каракачанов: Отговарям само за ГЕРБ

15:33, 25 апр 19 / Политика 25 1481 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че няма как да иска оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов заради скандала с неговата неописана тераса, защото той не е член на ГЕРБ.

''Аз отговарям само за ГЕРБ. От ГЕРБ всички замесени подадоха от всякъде оставки. За другите партии си отговарят другите'', каза премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос дали ще поиска оставката на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов заради скандала с имотите.

За това, че Каракачанов е вицепремиер и министър на отбраната в кабинет, в който той е премиер, Борисов каза: ''Идете при него, той е и председател на ВМРО, сега участват в европейските избори и аз оценка на моите колеги не давам на другите партии''.

''Аз имаме отношение и много ясно го изразих. Всички от ГЕРБ заемащи депутатски, министерски, зам.-министерски постове на деня напуснаха'', посочи Бойко Борисов.

Попитан за министъра на туризма Николина Ангелкова, която не е подала оставка, Борисов каза, че до този момент и в нищо не са я уличили. ''Стандарта ГЕРБ е този. Ако я уличат, ако е виновна, защото тя дойде и ми обясни, донесе ми всичките документи. Ние не гоним и ей така'', заяви той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама