Най-голямото шоу за динозаври в света е за първи път в България

12:20, 26 апр 19 / Любопитно 25 1630 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Разходка с динозаври'' – така е озаглавен грандиозният спектакъл, който покорява Северна Америка, Европа и Азия. Световно признатата продукция присъства за първи път в България и ще представи 9 различни вида динозаври, сред които най-големият е с височина 11 метра и дължина 17 метра.  Най-малкият - бебе Т-Рекс, е 2 метра висок и 4 метра дълъг.

Шоуто внушава реалните размери и емоции на динозаврите, като отразява последните открития на науката. То проследява периода от разделянето на земните континенти до удара на голямата комета, която води до изчезването на всички видове.

Зрелищният спектакъл представя емоциите на динозаврите толкова реалистично, че все едно се намираш в ерата на динозаврите.

Спектакълът може да се види в три поредни дни – 26, 27 и 28 април в зала ''Арена Армеец''.

Продукцията за над 20 млн. долара е най-впечатляващото и грандиозно шоу за динозаври в целия свят. Обиколила е повече от 250 града по целия свят и гледана от над 9 милиона души. Тя включва най-съвременните технологии, а за нейното изграждане е работил екип от 50 човека в продължение на една година.  

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама