Снимки на деня 26.04.2019

13:35, 26 апр 19 25 4314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Православният вярващ целува ръка на българския патриарх Неофит по време на Разпети Петък в църквата Света Неделя в София, България, 26 април 2019 г.
Сърбия в подготовка за празниците около Великден.
Активисти протестират преди общото събрание на Credit Suisse (CS) за бъдещето без изкопаеми горива и за справедливост в областта на климата, Цюрих, Швейцария, 26 април 2019 г.
Пристанище за суров петрол, чрез който се доставя на полските рафинерии петрол от руския петролопровод Дружба, в Гданск, северна Полша. Според съобщения в медиите, доставката на петрол от Русия през тръбопровода Дружба е била прекъсната поради предполагаемо замърсяване на суровия петрол.
Мигрантите от Централна Америка се качват на влакови вагони, опитвайки се да стигнат до американската граница, Чиапас, Мексико.
Вярващите се покланят в  църквата на Апостолос Андреас на Православния Велики петък в Никозия, Кипър, 26 април 2019 г.
Активистите показват мъртви пчели, като протест по време на годишното събрание на акционерите на Bayer AG в Световния конферентен център (WCC) в Бон, Германия, 26 април 2019 година.
Православният вярващ целува ръка на българския патриарх Неофит по време на Разпети Петък в църквата Света Неделя в София, България, 26 април 2019 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама