Къде няма да има вода в София

07:00, 02 май 19 25 913 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 02 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с механично почистане и дезинфекция на резервоар „Железница“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Железница.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 02 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Просвета“, с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Просвета“ от ул. „Бреза“ до ул. „Пролет“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Просвета“ ъгъла с ул. „Бреза“.

На 02 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Буйновско ждрело“, с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Буйновско ждрело“ УПИ 1-175 кв. 10.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Буйновско ждрело“ ъгъла с ул. „Полежан“.

На 02 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Широки път“, вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Пейова бука“, ул. „Райчова дупка“, ул. „Орлово блато“, ул. „Зелени връх“, ул. „Трилистник“
ул. „Широки път“ от ул. „Пейова бука“ до ул. „Трилистник“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Трилистник“ ъгъла с ул. „Широки път“.

На 02 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Сакар планина“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сакар планина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сакар планина“ ъгъла с ул. „Българска легия“.

На 02 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ридо“, кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ридо“ от №1 до №18

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ридо“ ъгъла с ул. „Ангел Маджаров“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама