БСП даде старт на предизборната си кампания

12:40, 01 май 19 / Политика 25 1933 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

БСП даде началото на своя митинг-шествие по случай Деня на труда и международната работническа солидарност, с който “БСП за България” откри и предизборната си кампания за предстоящите евроизбори.

"Скъпи социалисти, симпатизанти, скъпи българи от цялата страна. Да ни е честит 1-ви май, Международният ден на труда и работническата солидарност. Да ни е честитата 143-тата годишнина от Априлското въстание. Въстание на българския дух и българското свободолюбие. Благодаря ви, че дойдохте днес, вижте колко сме много и заедно, за да дадем надежда и вяра на нашите сънародници, че може да има справедливост сега." С тези думи лидерът на БСП Корнелия Нинова даде начало на Първомайския митинг-шествие, с който левицата открива кампанията си за евроизборите.

БСП прави митинг-шествие на 1-ви май

С над 20 000 души започна традиционният първомайски митинг-шествие на БСП. Хората, дошли от цялата страна в София, тръгнаха на шествие от пл. „Св. Александър Невски“ към пл. "Независимост". Те носят плакати с надписи: „Искаме европейски доходи“, „Справедливост и достойнство СЕГА!“, „Искаме да останем в България“, „Не щем вежливост, а справедливост“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама