Учените установиха коя е най-популярната поза при секс

18:40, 02 май 19 / Любопитно 25 1429 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кама Сутра със своите всевъзможни предложения явно не е любимото четиво на британците - когато става въпрос за секс, жителите на Острова предпочитат мисионерската поза, пише в. „Дейли стар“, цитиран от БТА. Вестникът се позовава на резултатите от допитване, направено по поръчка на „Пади Пауър Геймс“ сред 2000 души.

Данните от проучването показват, че макар и лишена от въображение, „добрата стара мисионерска поза“ е предпочитана от 29 процента от населението.

27 процента от участниците в анкетата отдават предпочитанието си на т.нар. кучешка поза, а 19 процента - на позата „ездачка“.

„Много двойки обичат мисионерската поза, тъй като изисква изобилен контакт кожа в кожа“, обяснява сексоложката Анабел Найт.

По отношение на позите в секса британците може и да са традиционалисти, но когато въпросът опре до местата, на които най-често се отдават на горещи страсти, ситуацията изглежда „по-пикантна“. За палавите 51 процента от жителите на Острова предпочитаното място за секс е кухнята, а за 47 процента - автомобилът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама