Марешки: ЦИК ще поиска да затворя аптеките и бензиностанциите си по време на еврокампанията

16:32, 02 май 19 / Политика 25 1874 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С официално решение ЦИК ще поиска Веселин Марешки да затвори аптеките и бензиностанциите си по време на кампанията за европейските избори. Това съобщи лидерът на ВОЛЯ и водач на евролистата на „ВОЛЯ – Български родолюбци” по Нова телевизия.

Марешки е водач на листата на коалиция „ВОЛЯ – Българските Родолюбци”.

„Това ще бъде по време на кампанията, защото, видите ли, когато работят аптеките и бензиностанциите ми си правя политическа реклама и сега ще има ново решение, с което да ми заповядат по време на кампанията ми да си затворя обектите. Считам, че това е крайно цинично и още веднъж показва, понеже тази атака е само срещу мен, че някой се страхува и аз съм единственият, който прави нещо добро за българските граждани”, заяви той.

Лидерът на ВОЛЯ обаче беше категоричен, че аптеките няма да спрат работа. „Това ще ми струва много, но аз и друг път съм правил жертви в полза на българските граждани, когато пак така незаконно са ме санкционирали без никой да разбере аз съм продължавам да „подарявам” лекарства, защото след това не са ми ги изплащали от НЗОК. Искам да успокоя гражданите, че няма да оставим нито един гражданин без лекарства”, добави още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама