Ето за какво Кристиано Роналдо похарчи 20 милиона

13:20, 04 май 19 / Любопитно 25 1812 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кристиано Роналдо е фен на бързите и доста скъпи коли. Той притежава цял автопарк, в който има автомобили за десетки милиони. А от няколко дни се говори, че колекцията на звездата на Реал Мадрид се е увеличила с още едно наистина уникално возило - Bugatti La Voiture Noire.

Моделът бе представен на автомобилното шоу в Женева през март. Освен с дизайн, той впечатли не по-малко и с космическата си цена от 11 милиона евро. Тя веднага изстреля возилото на челното място в класацията за най-скъпите коли. Освен че е на първо място по цена, La Voiture Noire е произведен в една-единствена бройка.

Скоро след официалното представяне стана ясно, че собственик вече се е намерил. Най-вероятно това е самият Кристиано, въпреки че от автомобилния производител отказват да потвърдят неговата самоличност, което е обичайна практика.

За съжаление, Роналдо ще може да се изфука с най-скъпата кола в света чак през 2021г., защото прототипът се нуждае от още модификации преди да стане годен за шофиране по улиците, пише Daily Mail.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама