Снимки на деня 7 Май 2019

13:30, 07 май 19 25 4187 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Работник носи банани на главата си на пазара на плодове и зеленчуци по време на свещения месец Рамадан, в Карачи, Пакистан.
Слонове, боядисани в бяло, се покланят на краля Маха Бодиндрадебаяварунгкун след възсядането му на трона след церемонията по коронацията в Големия дворец в Банкок, Тайланд.
Джаред Лето пристига на червения килим за 2019 Met Гала, Ню Йорк, САЩ.
Южнокорейският министър-председател Лий Нак-йон засажда възпоменателно дърво с колумбийския министър на отбраната Гилермо Ботеро в рехабилитационен център в Богота, Колумбия.
Снимка на разбит частен самолет, който изчезна в северната мексиканска държава Коауила по пътя от американския град Лас Вегас и се намира в планинска верига в Монклова, Мексико. Всички 13 обитатели на борда са били убити при катастрофата, според Държавната дирекция за гражданска защита.
Общ изглед на върховете на венецианските Доломити, наблюдавани от Венецианската лагуна, по време на преминаването на голям круизен кораб в Сан Марко, Венеция, Италия.
Централната жп гара е осветена от цветовете на европейското знаме в Берлин, Германия. Германската железопътна компания Deutsche Bahn насърчава за по-евтини билети в цяла Европа преди предстоящите европейски избори в края на месеца.
Кметът на Истанбул Екрем Имамоглу говори по време на протест срещу повторните избори в Истанбул, Турция. Според докладите турската избирателна комисия нареди изборите за кмет в Истанбул да се повторят.
Групи хора минават през алея, украсена с чадъри, в центъра на Каракас, Венецуела, 06 май 2019 година.
Испански бикоборец Исус Мигел Гонзалес "Сузо" се бие с бик по време на априлския панаир в Арена за реални мейрънца в Севиля, Андалусия, Испания.
Работник носи банани на главата си на пазара на плодове и зеленчуци по време на свещения месец Рамадан, в Карачи, Пакистан.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама