Джеф Безос се появи публично с новото си гадже

15:20, 07 май 19 / Любопитно 25 1614 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Основателят на "Амазон" Джеф Безос и бившата телевизионна водеща Лорън Санчес за първи път се появиха публично като двойка, пише вестник "24 часа". Двамата излязоха на вечеря в Ню Йорк без да крият отношенията си, което се случва за първи път от януари, когато стана ясно, че Безос и съпругата му се развеждат.

Новата двойка вечеря в неделя в непретенциозния ресторант „Емили”, известен с пиците си. Двамата са облечени небрежно - с джинси и спортни якета, а милиардерът носи шапка.

Според публикация в списание "People" Безос през последните месеци е бил съсредоточен в приключването на брака си и детайлите около развода, но след като всичко вече е останало в миналото, „е дошъл моментът двамата с Лорън да излязат и да започнат да се срещат като нормалните хора”, твърди близък, но неназован източник.

На 9-ти януари най-богатият човек в света, чието състояние надхвърля 137 млрд. долара, съобщи, че се развежда с Маккензи Татъл след 25-годишен брак и четири деца. Само няколко часа по-късно лъсна и причината за развода - Лорън Санчес, бивша телевизионна водеща, сега пилот на самолет и бизнес дама, омъжена за Патрик Уайтсел, влиятелен холивудски агент на звезди. Двойката е била в приятелски отношения със семейството на Безос в продължение на години.

Окончателната раздяла между Безос и Маккензи Татъл стана през април. Тя получи 35, 6 млрд. долара в акции.

От своя страна, бракът на Лорън Санчес и съпруга й приключи преди няколко месеца, сега те споделят попечителството на двете си деца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама