Кралският хор написа приспивна песен за бебето на Хари и Меган

13:20, 08 май 19 / Любопитно 25 1034 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кралският хор, прочул се с изпълнението си на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май миналата година, написа приспивна песен специално за първородния им син, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.

Как Меган и Хари ще кръстят сина си?

По думите на Карън Гибсън - ръководителката на госпъл хора, очаровал слушателите с изпълнението на класическото парче "Stand By Me" на Бен Кинг, текстът на приспивната песен, сътворена специално за кралското бебе, е "изключително силен".

Известни личности поздравяват принц Хари и Меган за раждането на сина им

Ден по-рано Гибсън публикува послание в Twitter от името на целия хор, изразявайки радостта от раждането на първото отроче на принц Хари и съпругата му Меган. Туитът гласи: "Поздравления за Техни Кралски Височества херцога и херцогинята на Съсекс за раждането на тяхното момченце. С обич от целия хор. Много сме щастливи за вас. Бог да ви благослови".

След като се прослави на сватбата на Хари и Меган, Кралският хор сключи звукозаписен договор с компания "Сони мюзик". Формацията понастоящем е на турне във Великобритания. На 19-ти май хорът ще отбележи първата годишнина от венчавката на херцозите на Съсекс с изпълнение на свои хитове в "Ройъл Албърт хол" в Лондон.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама