Снимки на деня 9 май 2019

12:30, 09 май 19 25 4457 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кадър на борбата между бик и тореадора Ел Джули по време на борбите провеждани всяка година в Испания. Според данните не е имало пострадали.
Пакистанските мюсюлмани четат светия Коран в джамия по време на мюсюлманския свят свещения месец Рамадан, в Карачи, Пакистан.
Кораби от четири държави плават заедно във водите на Южнокитайско море. Те участват в Асоциацията на министрите на отбраната на страните от Югоизточна Азия.
Състезателя на Милуоки Бъкс, Пат Коннатон заснет по време на  отскок в баскетболния мач на плейофите на НБА между Бостън Селтикс и Милуоки Бъкс в Милуоки, Уисконсин, САЩ.
Стотици жители, фермери и активисти участват в "Марша на достойнството за живота и правосъдието", организиран, за да се сложи край на корупцията и преследването, в Гватемала, Гватемала.
Привържениците на Аякс развеселени преди Шампионската лига на УЕФА. Втори футболен мач между Аякс и Тотнъм Хотспър в Амстердам, Холандия се проведе на 08 май 2019 г
Взриви се кола бомба в жилищен район в центъра на Кабул, Афганистан. Според министерството на вътрешните работи на Афганистан, поне пет души са убити и десетки други ранени в нападението, което се случи близо до офисите на неправителствената организация Counterpart International.
Спасителите търсят най-малко четирима души, които са изчезнали след свлачище в Ла Пас на 8 май.
Ликвидиране на посевите от кока от националната колумбийска армията в Тумако, Колумбия.
Вечерно шоу на фонтаните в близост до търговски център и културен център Manufaktura в Лодз, Полша.
Кадър на борбата между бик и тореадора Ел Джули по време на борбите провеждани всяка година в Испания. Според данните не е имало пострадали.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама