Снимки на деня 13 Май 2019

12:05, 13 май 19 25 4180 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лос върви в поле от рапица, близо до село Наднеман, Минск, Беларус.
Бенедикт Къмбърбач с наградата си БАФТА за най-добър актьор в пресцентъра на телевизионните награди на Британската академия "Virgin Media" в Royal Festival Hall в Лондон, Великобритания.
Образът на Девата от Фатима се носи по време на шествието на свещи по време на международната поклонническа годишнина от майското Появление на Дева Мария в светилището Фатима, Португалия.
Посетителите се разхождат из поле от рапицата по време на Фестивала за цветето в парка по поречието на река Хан в град Гури, Южна Корея.
Модел, облечен от Тигърлили по време на австралийската седмица за мода на Mercedes-Benz в Сидни, Австралия.
Самолетоносачът US Nimitz-класа USS Abraham Lincoln, преминава през Суецкия канал, зона на отговорност и интереси на САЩ.
Съоснователят на Уикилийкс Джулиан Асанж, в затворен ван, напуска Кралския съд в Лондон, Великобритания. Медиите съобщават, че шведските прокурори трябва да обявят дали  ще се подновяви разследването по обвиненията в изнасилване срещу Джулиан Асанж.
Играчите на ФК Зенит Санкт Петербург хвърлят във въздуха треньора Сергей Семак след победата в руската Висша лига в мача срещу с ФК ЦСК Москва, в Санкт Петербург, Русия.
Испанският филм `Champions` получава наградата Platinum за най-добри филмови и образователни ценности по време на шестото издание на наградите Platino в парка Xcaret в Ривиера Мая, Мексико.
Испанският тореадор Октавио Чакон се бори с бик по време на фестивала Feria de Abril в Севиля, Испания.
Лос върви в поле от рапица, близо до село Наднеман, Минск, Беларус.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама