Ахмед Доган: ДПС винаги е залагало на младостта и бъдещето

10:40, 14 май 19 / Политика 25 1319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Тези евроизбори са изключително важни за ДПС, защото трасират пътя за доброто ви представяне на следващите местни и парламентарни избори в България", се казва в послание на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, с което той се обърна към членовете и симпатизантите на партията в навечерието на изборите за ЕП.

Мустафа Карадайъ: Европа има нужда от нас

"Политическият код на ДПС се основава на постоянното подмладяване и непрекъснато движение към по-добри условия на живот с по-голяма свобода, отговорност и толерантност. От възникването си ДПС винаги е залагало на младостта и бъдещето. Затова се обръщам към разсърдените и разочарованите - ако има допуснати грешки в близкото минало простете!", се казва още в обръщението на Доган.

"Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си. Този избор на визия за развитие е техен. И ако искаме да имаме европейски път на развитие, ние трябва да ги подкрепим и насърчим! Пожелавам ви да постигнете пълна мобилизация и успехи, които да ви удовлетворят! Бъдете благословени!", завършва обръщението си почетния председател на ДПС.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама