Снимки на деня 16 Май 2019

12:40, 16 май 19 / Денят в снимки 25 3281 Topnovini
Aмерикански флагове за Деня на паметта по-късно същия месец във ветеранския мемориален Уатерфронт парк в Елизабет, Ню Джърси, САЩ.
1
Дервиши танцуват в чест на ритуалите за свещения мюсюлмански месец Рамадан, Сирия.
2
Днес празнуваме Международния ден на светлината. Отбелязва се от 2018 г. с резолюция на 39-ата сесия Генералната конференция на Организацията за образование, наука и култура в Париж, Франция за да се подчертае ролята на светлината в живота на хората в области като науката, културата и изкуството, образованието, медицината, комуникациите, енергетиката и др.
3
Гледка към сгради в Люксембург, Люксембург.
4
Гледка на Сеул откъм пътя Ансан Джарак в  Южна Корея.
5
Мандатът на Жан-Клод Юнкер като председател на Европейската комисия приключва през ноември 2019 г. и той не търси преизбиране. Европейският съюз започна търсенето на заместител на поста председател на Европейската комисия.
6
На снимката е заснето произведението Хиляди Луни от китайския художник Ву Джунънг на изложението за дигитално изкуство в Азия в Пекин, Китай.
7
Американският актьор Киану Рийвс на премиерата на Джон Уик от Лайънсгейт: Глава 3 - в Холивуд, Лос Анджелис, Калифорния.
8
Фенове на Аякс Амстердам празнуват победата в шампионата след футболния мач Ередивизи между Де Графшап Доетинхем и Аякс Амстердам, в Дотинхем, Холандия.
9

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани