Как ,,Семейство Симпсън" предвиди епизод 5 от ,,Игра на тронове"

20:00, 16 май 19 / Любопитно 25 3369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вече на всички ни е добре известно, че "Семейство Симпсън" обича да предсказва бъдещето. Това е доста стряскащо, но е факт.

Част от предсказанията им включват избирането на Доналд Тръмп за президент и сделката между Disney и Fox. Оказва се, че Game of Thrones също попада в списъка. Ако не сте гледали епизод 5, е по-добре да не четете, защото следват сюжетни разкрития.

В епизода Денерис успя да завладее Кралски чертог, но загубите, които доста ѝ се насъбраха, отключиха в нея истинско чудовище и тя изпепели целия град. Точно това са предвидили и "Семейство Симпсън". Е, не точно, но ето за какво става дума.

През 2017 г. излиза епизод от анимацията, който е под името The Serfsons. Той е посветен на света на Джордж Р.Р. Мартин и познатото ни семейство живее в много по-различни времена. Майката на Марч е превърната в леден бродник, а единственият начин да бъде спасена е Лиса да практикува нелегална магия. 

 

На кратко казано, в края на епизода става ясно, че ако огънят в гърлото на дракона (да, има и дракон) угасне, то магията ще изчезне от света. Хоумър не може да допусне това и буквално подпалва огъня. В резултат на това драконът започва да изпепелява града им. 

 

Точно това направи и дракона на Денерис. Тук обаче не можем да кажем на 100%, че анимацията е предвидила какво ще се случи, защото липсва фигурата на Денерис, а и в предните епизоди на Game of Thrones драконите също са вършили подобни бели, пише Mashable. Все пак обаче не може да не признаем, че има удивително сходство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама