Мик Джагър е в отлична форма след операцията на сърцето

15:20, 16 май 19 / Любопитно 25 1207 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Грижата за здравето е далечен спомен за Мик Джагър. На 75 години певецът на „Ролинг Стоунс“ се връща от далеч. На 30 март известната рок банда обяви на своите фенове отмяната на турнето си в САЩ и Канада заради здравето на своя лидер.

Мик Джагър на разходка в парк седмица след сърдечната операция

„Мик е бил предупреден от лекарите, че няма да може да продължи турнето, защото се нуждае от медицинско лечение. Лекарите казали на Мик, че трябва да се възстанови напълно, преди да се надява да се върне на сцената възможно най-скоро”, бе написала групата в съобщението.

Мик Джагър, свикнал да бъде истински неуморен шоумен, обеща на феновете си да се върне възможно най-скоро, като се извини за отлагането на концертите си. С цялата подкрепа на публиката той най-накрая претърпя операция, за да замени сърдечната клапа. Операция не е без рискове, но мина много добре. Бившият партньор на Карла Бруни остана под наблюдението няколко дни в болница, преди да може да възобнови репетициите за турнето си, наречено No Filter. Възстановен, звездата дори даде успокоителни новини за здравословното си състояние през април.

"Благодаря на всички за посланията ви за подкрепа. Чувствам се много по-добре и се лекувам - голяма благодарност на всички членове на болницата за чудесната им работа”, написа той в Twitter.

"Лекарите казали на Мик, че може напълно да се възстанови и да се върне на сцената", обясниха колегите му от „Ролинг Стоунс“. Добра новина за феновете, които имаха радостта да открият как певецът се разхождаше в парка. Неуморимият британски рокер отново е в страхотна форма и отново го доказва, като публикува в социалните мрежи видеоклип, показващ го как танцува пред огледалото.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама