Историята на една от най-романтичните холивудски любови – Крис Хемсуърт и Елза Патаки

20:00, 17 май 19 / Любопитно 25 3670 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Понякога съдбата ни дава толкова ясни значи, че съществува, че няма как да го отречем. Като татуировките на Елза Патаки. Дузина малки рисунки са разположени по цялото ѝ тяло, а някои са неразбираеми за нас, но с дълбоко значение за нея.

На безимения пръст на лявата ѝ ръка е татуирана буквата “C”, която съпругът ѝ – Крис Хемсуърт прави саморъчно. Тя рисува неговата буква „Е“ на същото място. Други символи за членовете на семейството ѝ красят предмишницата ѝ. През 2017 тя и две приятелки си правят по три точки на кутретата си, за да затвърдят приятелството си.

Но несъмнено най-интересен е символът на Тор, близо до дясното ѝ рамо. Дамата от Мадрид го прави, когато е на 15, защото смята, че знакът е интересен и е силно впечатлена от легендата за норвежкия бог. Тя няма откъде да знае, че 20 години по-късно ще се омъжи за мускулестия актьор, който размахва чука на същия този бог на големия екран. „Да, става въпрос за Тор и се омъжих за този, който играе Тор. Шокиращо е как се случват нещата в живота.“

Определени ситуации просто трябва да се случат. Така се чувства Патаки, която има 13-годишна успешна кариера в Испания зад гърба си, когато агентът Уилям Уорд я запознава с Хемсуърт. Наскоро приключила връзка с Ейдриън Броуди, който се стреми да я спечели със замък, Елза е заинтригувана от първия си телефонен разговор с Крис. И когато се срещат очи в очи, нямаме идея какво се случва, но тя няма никакви съмнения по отношения на брака им само три месеца след срещите им.

Сватбата им е толкова вълнуваща, че още предизвиква шеговити спорове около точната дата, а Хемсуърт е сигурен, че тя се е състояла през декември. Защото в този период двойката вече се запознава с родителите си и се наслаждава на екзотична коледна почивка в Индонезия. „Нямахме големи планове за събитието. Бяхме на почивка и си казахме „Защо да не се оженим?“ И в следващата минута вече се случваше. Вероятно трябваше да планираме някои неща, но всичко беше невероятно. Съвсем случайно бяхме на почивка с родителите си и беше идеалният момент. Затова го направихме.“

Вижте продължението на тази любовна история тук, както и снимки на двойката!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама