Принц Чарлз се запозна с новородения си внук

16:20, 17 май 19 / Любопитно 25 1295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският престолонаследник принц Чарлз посети новородения си внук Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор - първородния син на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган, съобщават британски издания, цитирани от БТА.

Принц Уилям и Кейт посетиха малкия Арчи

Принц Чарлз е посетил внука си в четвъртък следобед - точно десет дни след появата му на бял свят. Редица ангажименти, сред които официална визита в Германия миналата седмица, попречиха на престолонаследника да се запознае по-рано с най-новия член на британското кралско семейство. Докато беше в Берлин, принц Чарлз сподели, че е "очарован" от раждането на внука си и с нетърпение очаква да го види след завръщането си.

Мечо Пух поздрави херцозите на Съсекс за бебето им

Според изданията съпругата на престолонаследника, херцогинята на Корнуол Камилане го е придружавала на посещението във Фрогмор хаус - резиденцията на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган.

По-рано през седмицата родителите и бебето бяха посетени от принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин, които не бяха придружени от трите си деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Първи с новородения си правнук още миналата седмица се запознаха кралица Елизабет Втора и съпругът й принц Филип, припомнят изданията.

Междувременно "Контактмюзик" съобщи, че известната телевизионна и медийна знаменитост от САЩ Опра Уинфри вече е купила подарък за малкия Арчи, но все още не й се е отдала възможност да го изпрати. Уинфри е отказала да назове какъв дар е приготвила за сина на принц Уилям и херцогинята на Съсекс Меган.
 
Същевременно агенция Ройтерс и вестник "Дейли експрес" отбелязват, че двама приятели на Меган Маркъл се обявяват в нейна защита. Напоследък тя е обект на негативно представяне в медиите и е наричана "Трудната херцогиня". Гримьорът Даниъл Мартин, говорейки през сълзи в интервю за телевизия Си Би Ес, казва: "Знам, че тя не заслужава подобно негативно медийно внимание. Отчайващо е да чуваш такива истории, когато знаеш, че в тях няма грам истина. Откакто я познавам, тя никога не е се е държала като примадона".

Американската актриса Джанина Гаванкар, друга близка приятелка на Меган Маркъл, споделя, че бившата актриса и настояща херцогиня на Съсекс не следи медийното отразяване. "Тя не чете нито доброто, нито лошото, защото знае, че мерило за собствения ти живот не може да бъде нещо, което някой друг е написал", казва Гаванкар.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама