Ангел Джамбазки: Ние винаги ще гласуваме за интересите на България

19:10, 22 май 19 25 1081 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Аз съм благодарен на хората, които ни подкрепят. Ние успяхме да обединим българските родолюбци, когато не успяхме да обединим партиите. Сам човек не е за никъде, каза в предаването "Всичко коз”, кандидатът за евродепутат от ВМРО- Ангел Джамбазки.

Не забравяйте, че ГЕРБ е създаден от Бойко Борисов.  ВМРО има над сто години история, така че всеки един от нас е част от нея. Без труда на всички тези хора в техните населени места, нямаше да ни има. Това е ВМРО. Аз нямам излюзиите, че съм някаква самостоятелна величина, каза още той.

Има работа за довършване в европарламента. На първо място- пакетът "Мобилност”- това са 5 години усилие и не трябва да бъдат изоставени. Нищо още не е решено.  Дали оставаме при консерваторите, също е въпрос на разговор. Нека свършим работата тук и да има два мандата и ще решим какво да правим тогава. За нас европейските семейства не са важни, нашето политическо семейство е България  и това е единственото нещо, което има смисъл за нас, заяви Джамбазки.

Когато отидеш в Европа, трябва да правиш политика.  Когато трябваше да работим за пакета "Мобилност”, ние успяхме да го отхвърлим с тези, които са ни най-политически неприятни, а тези които гласуваха срещу нас, бяха хората на Льо Пен. Тук няма приятелства. Ние винаги ще гласуваме за интересите на България, независимо от кое политическо семейство сме. Ако нещо е добро за страната ни ще го гоним до край, каза кандидатът за евродепутат.

Смятам, че новият Европейски съюз ще бъде различен- по-реалистичен и по-земен. Този фалшив брюкселски език, на който говореше Юнкер, Меркел и до някъде Макрон е отвратителен за много хора. Самият Европейски парламент трябва да бъде променен в посока по-малко бюрокрация и повече ефективност, категоричен беше Ангел Джамбазки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама