Оперират Даниел Крейг след контузия в новия филм за Джеймс Бонд

07:40, 23 май 19 / Любопитно 25 1050 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският актьор Даниел Крейг ще претърпи "малка операция на глезена" след нараняване на снимачната площадка на най-новия филм за Джеймс Бонд, но операцията и възстановяването му няма да повлияят на очакваното излизане на филма следващата година, заявиха продуцентите.

Даниъл Крейг пострада по време на снимките на Джеймс Бонд

Крейг, който ще изиграе легендарния британски супер шпионин за пети път в все още неозаглавения филм, претърпя контузията по време на снимките в Ямайка, съобщи АФП, цитирана от БГНЕС. Продукцията ще продължи, докато Крейг се възстановява за две седмици след операцията. Датата на излизане на филма остава същата - април 2020 г."

Сред актьорите, изиграли Бонд на големия екран, Крейг е първият, който прави много от своите каскади - ход, довел до няколко наранявания.

Той е изгубил два зъба при дебюта си като Бонд в "Казино Роял" и е скъсал мускул на рамото си на снимачната площадка на "Quantum of Solace". При последния му Бонд в „Спектър“ той наранил коляното си.

51-годишният актьор, който не винаги е бил най-ентусиазираният Бонд, най-накрая се съгласи да поеме ролята за пети - а вероятно и за последен път - в 25-тото издание на сагата 007.

Други участници, които са изиграли шпионина, са Шон Конъри и Роджър Мур. Но Крейг внесе едновременно новаторска безмилостност и емоционална уязвимост към характера, на който публиката се радва.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама