Каракачанов: Следващото, което ще поискат от мен, е да декларирам имотите на съседите

08:50, 23 май 19 / Политика 25 1131 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Познавам Ангел Джамбазки от 1995 година, беше едно младо момче, което имаше патриотични идеи. В кампанията има сплотяване на патриотичния вот около кандидатурата на Ангел Джамбазки. Няма нужда да обясняваме какво ще направи той в бъдеще." Това каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов по Би Ти Ви.

"Човек срещу, който има четири дела, да ми говори за морал е несериозно. Пуска лъжи, използва обиди, ние не сме обидили никой по време на тази кампания", така коментира лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки Каракачанов.

"Нямам информация, че се готви компромат в края на кампанията, но цялата кампания беше такава", коментира думите на премиера Бойко Борисов Каракачанов.

"Имам един съсобствен имот в квартал "Овча Купел", не страдам от "апартаментохолизъм", каза водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки.

"Всичко, което имам е декларирано, по декларация не е трябвало да декларирам терасата, тя не е усвоявана и не е обща част. Целта беше да се остави съмнения у хората към мен. Следващото, което ще поискат от мен е да декларирам имотите на съседите", отговори вицепремиерът Каракачанов.

"Нито аз или някой от моето семейство има сметки и имоти в чужбина. Проверки трябва да се правят. Румен Радев се меси в кампанията, консултациите, които той направи, можеха спокойно да се проведат след изборния период", каза Каракачанов.

"Аз съм против нелегалната миграцията, против квотния принцип на разпределението им между държавите. Няма как да плащаме сметките на чужди народи, които са окупирали някакви държави", заяви своите приоритети кандидатът за евродепутат Джамбазки.

"ВМРО подкрепя идеята за обща европейска армия, но ако няма модернизация на българската армия, това няма как да се случи. Модернизирането на българската армия се случва, обновява се бойната техника, но е много трудно. Трябва да се включи в тази модернизация и българската военна индустрия. Преговорите вървят много бавно, особено за самолетите Ф-16. Има финансов предел, който държавата може да си позволи. Затова разговаряме с партньорите в САЩ, за да уточним финансовата част", обясни министърът на отбраната.

"В Европа на отечествата и нациите ние ще можем да запазим нашите български традиции. Идеята за общата европейска заплата не е подкрепено от ВМРО", допълни Джамбазки.

"Кабинетът е стабилен, пророци много за предсрочни избори, но в крайна сметка решават българските избиратели", завърши Красимир Каракачанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама