Култовите фрази от „Приятели“, които можем да използваме ежедневно

19:00, 28 май 19 / Любопитно 25 2472 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Приятели“ ни дадоха толкова много. И продължават да го правят. Рейчъл, кафенетата с дивани и купчина фрази, които можем да използваме в ежедневието си. Ако можете да разкажете всеки епизод от сериала, със сигурност можете да приложите любимите си цитати и в реалния живот. А и да бъдем честни, „Приятели“ е толкова достоверен сериал, че ситуациите в него, се случват и на зрителите му.

Ето и фразите, които останаха в речника ни.

„Бяхме си дали почивка“. Фразата се използва, за да опише драматичната връзка между Рос и Рейчъл. Рос не беше прав, независимо от обстоятелствата. Но пък фразата му е подходяща за измъкване от всякакви нелепи ситуации.

„Диамантените ми обувки са твърде тесни“. Описва дилемата на Рос между две жени, а Чандлър му се дразни. Можете да я използвате, когато искате да се надсмеете на някого, дори и над себе си.

„Как я караш?“ Така Джоуи заговаря дамите. Това е най-клишираната фраза при свалка. Но, ако попаднете на момиче, фенка на „Приятели“, може и да ви се получи.

„Това е съвсем нова информация“. Фийби и Джоуи се преструват, че разбират от Рос за бременността на Рейчъл. Използвайте я, когато знаете нещо, което не би трябвало да знаете. Или когато наистина ви съобщават нова информация.

„О. Боже. Мой!“ Джанис. Непрекъснато. Можете да го използвате постоянно.

Прочетете кои още фрази, употребяваме благодарение на "Приятели", тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама