Снимки на деня 29 Май 2019

16:40, 29 май 19 / Денят в снимки 25 3580 Topnovini
Три пчелояди (Merops apiaster) в битка на клон в Lambsheim, Германия. Пчелоядът е с размери около 28 см и е една от най-колоритните птици в Европа.
1
Сърфистът Джони Хоукен по време на сърфиране на вълна в близост до Белс Бийч, Виктория, Австралия.
2
Панихида в памет на Ники Лауда в катедралата Свети Стефан във Виена, Австрия. Легендата на Формула 1 Ники Лауда умира на 20 май 2019 г. на 70-годишна възраст. Лауда спечели шампионата във Формула 1 през 1975, 1977 и 1984 г. и основава три авиокомпании.
3
Илюстрации на Сергей Юрчевич Судейкин за постановката на Спящата красавица в преследване на феникс в Лондон, Великобритания.
4
Бойни танкове по време на тренировка за противовъздушна борба в Синчу, Тайван. Учението е част от серията военни учения на  Хан Куанг, които симулират реакцията на въздушните удари на враговете в Тайван.
5
Привържениците на опозиционната партия Пакистански народи се сблъскаха с полицията в Исламабад, Пакистан, след като председателят на тяхната партия "Билавал Бхуто Зардари" се появи пред Националното бюро за отчетност (NAB), поради обвиненията срещъ менго за корупция.
6
Находки от военното обурудване на войници, убити по време на Корейската война от 1950 до 1953 г., разкопани в хълма Хвасалмеори, в Демилитаризираната зона, разделяща двете корейски държави в граничния град Чеоруон, Южна Корея.
7
Канадският уличен художник Стики Прайчс отдава почит на вече бившия италиански футболист Франческо Тоти с портрет в Рим, Италия.
8

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани