Снимките на деня 30 Май 2019

17:00, 30 май 19 / Денят в снимки 25 3464 Topnovini
Китайско момиче стои с чадър на площад Тянанмън в Пекин, Китай. Тази година се отбелязва 30-ата годишнина от протестите на площад „Тянанмън“ през 1989 година. Между 15 април и 04 юни 1989 г. студенти, интелектуалци и активисти участваха в поредица от демонстрации срещу китайската комунистическа партия, където последващите репресии от страна на властите предизвикаха голям брой смъртни случаи и наранявания на цивилни.
1
Бик боецът Октавио Чакон се бие с бик по време на 16-ия ден от изложението на бикобоите Сан Исидро в арената за бикове в Лас Вентас в Мадрид, Испания.
2
Военно учение на плажа в Pingtung County, южен Тайван. Учението е част от годишните военни учения на Хан Куанг, проведени с цел да се провери защитата на Тайван срещу хипотетична атака на Китай.
3
Мигрантка облече младия си син във временен хуманитарен лагер в село Пенита, Дариен, Панама. Всяка седмица стотици мигранти пристигат с малки лодки до Пенита, за да преминат опасен маршрут към Северна Америка.
4
Стоки се излагат на Пазара на вещиците от Ла Пас в град Ла Пас, Боливия. Пазарът получи декларация за нематериално културно наследство, за да служи като отправна точка за оригинални знания, ритуали и традиционна медицина.
5
Пакистанец, приготвя традиционни десерти по време на свещения месец Рамадан, в Исламабад, Пакистан.
6
Жена продава свинско месо на пазарен щанд в Ханой, Виетнам. Виетнам е убил над 1,7 милиона прасета, или приблизително 5 процента от популацията на свине в страната.
7
Мексикански пожарникари и членове на Гражданска защита са изпратени да потушат пожар на мястото на инцидент с автобусна катастрофа в хълмовете Малтрата, по пътя, свързващ градовете Пуебла и Веракруз, източна Мексико. Най-малко 21 души са загинали и 30 са ранени, когато автобус се сблъска с камион.
8
Номинираният за министър-председател Нарендра Моди отдава почит на Националния военен мемориал преди полагането на клетва като 16-ти министър-председател на Индия в Делхи.
9

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани