Аштън Къчър свидетелства в съда по дело за убийство на жена

08:30, 31 май 19 / Свят 25 1053 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американският актьор Аштън Къчър свидетелства в съдебна зала в Лос Анджелис във връзка с посещението му в дома на млада жена, с която имал среща без да разбере, че тя лежи вътре мъртва, съобщава БГНЕС.

Къчър обяснил, че след като Ашли Елерин не отворила вратата, той погледнал през прозореца и е видял на пода червени петна, които помислил за разлято вино. Актьорът заяви в съда, че "изпаднал в ужас", когато научил, че 22-годишната Елерин е била убита.

Прокурорите твърдят, че Елерин е убита от "Холивудския изнасилвач" Майкъл Гаргиуло. 43-годишният Гаргуило е обвинен в убийствата на Елерин и още две жени.

Аштън Къчър заяви пред съда, че е говорил със студентката по моден дизайн по телефона по-рано в деня на смъртта й, за да си уреди среща с нея. Той поясни, че е пристигнал късно в дома на младата жена в Холивуд, за да я вземе. "Почуках на вратата и никой не ми отвори. Почуках отново и отново, без отговор. В този момент предположих, че е излязла навън, разстроена от това, че закъснях“, свидетелства Къчър.

На следващия ден Елерин е намерена мъртва в дома си от съквартирантката й.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама