Три деца пострадаха при демонстрация на взривяване на граната в Силистра

13:50, 31 май 19 25 1386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Три деца пострадаха днес по време на демонстрации на полицията по залавяне на опасни бандити, проведени на един от стадионите в Силистра. Две от децата са приети за наблюдение в Детското отделение на силистренската болница с малки изгаряния, съобщи директорът на болницата д-р Даниела Костадинова. Третото дете, обаче е в по-сериозно състояние с изгаряния по гърдите и краката и е закарано в Клиниката по изгаряния в Русе.

Над 500 деца наблюдаваха демонстрации на тактическото звено за бързи действия в силистренската полиция.Те бяха част от детското състезание под наслов „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“ организирано от Областната дирекция на МВР, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Превантивно-информационният център по зависимости при община Силистра.

Проведе се с участието на петокласници от четири училища в областта. Инициативата е заключителен етап на дейностите по Националната програма „Работа на полицията в училищата“, в рамките на която децата усвояват модели на безопасно поведение, учат се да уважават и спазват реда и законите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама