Снимките на 31 Май 2019

17:00, 31 май 19 25 4077 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Имигранти от Африка и Хаити навлизат на мексиканска територия по бреговете на река Сучиате на границата с Мексико Гватемала.
Човек минава покрай произведения на немския художник Норм Абартиг  и южноафриканския художник Николас Кер като част от проекта Westdene Graffiti в центъра на Йоханесбург, Южна Африка.
Местните жители участват в церемония за благодарност до лагуната на Чикабал, Гватемала. Преди зазоряване хиляди местни жители се изкачват по планината, за да достигнат централния кратер на Чикабал, който е ритуал за опасност от дъжд от векове.
Хора гледат инсталация от британския художник Люк Джерам, представена в Научния център Коперник във Варшава, Полша. Инсталацията показва луна с диаметър седем метра. Всеки сантиметър на сферата е пет километра от повърхността на действителната луна.
Феновете на River Plate аплодират за отбора си, след като отбелязаха по време на финалния мач на Копа Судамериканана монументалния стадион в Буенос Айрес.
Товарен кораб MV Bavaria се подготвя да плава в морето, след като зареди канадски отпадъци в зоната за свободни зони Subic Bay, град Olongapo, на север от Манила, Филипините. След повече от месец интензивен натиск, канадското правителство се съгласи да поеме разходите за репатрирането на отпадъците си, около 2450 тона боклук.
Протестиращите избягаха от сълзотворен газ, използван от карабинерите по време на протест, за да отхвърлят пенсионната реформа в Сантяго, Чили.
Конници, носещи религиозни знамена, участват в т.нар: Блуритт. Поклонението на Светата кръв датира от 11 век.
Папа Франсис пристига в Букурещ, Румъния. Посещението на папата се провежда 20 години след папа Св. Историческата визита на Павел II в Румъния, с мотото - Хайде да вървим заедно.
Войниците на НАТО преместват разрушено бронирано превозно средство от американски конвой след взрив. В Кабул избухна кола бомба, която уби и рани поне седем души.
Имигранти от Африка и Хаити навлизат на мексиканска територия по бреговете на река Сучиате на границата с Мексико Гватемала.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама