Снимки на уикенда 1 - 2 Юни 2019

14:00, 02 юни 19 / Денят в снимки 25 3373 Topnovini
Всяко лято индийските водни източници често стават изтощени, принуждавайки гражданите да намират други източници на вода. Според индийския метеорологичен отдел,продължаващата топлинна вълна в северозападната и централната Индия се очаква да продължи.
1
Папа Франциск празнува службата на седемте комунистически епархийски епископи, убити от комунистическия режим между 1950 и 1970 г., в областта "Campia Libertatii" в Блаж, по време на посещението си в Румъния.
2
Американската певица Ашанти взе участие на сцената по време на концерта срещу пластмасовото замърсяване "Play It Out" в Сейнт Джон, Антигуа и Барбуда. Целта на събитието е да привлече вниманието към замърсяването на морето, причинено от пластмаса, като част от инициатива, насърчавана от президента на Общото събрание на ООН Мария Фернанда Еспиноса.
3
Поклонниците присъстват на служба в Евангелската църква в Южна море в Хониара, Соломоновите острови.
4
Държавният секретар на САЩ, Майк Помпео с швейцарския външен министър, Игнацио Касис по време на среща в Кастелгранде в Беллинзона, Швейцария.
5
Женските състезателни отбори от Нидерландия, Румъния, Испания, Италия, Гърция и Великобритания в действие по време на Европейското първенство по гребане за 2019 г. на езерото Rotsee в Люцерн, Швейцария.
6
Бившият индонезийски президент Сусило Бамбанг Юдхойоно полага цветя по време на погребението на съпругата си, Кристиани Юдхойоно на гробището на Националния герой в Джакарта, Индонезия, след като тя загуби битката си с рак на кръвта.
7

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани