Мелания Тръмп с Dior, Кейт с диадема на принцеса Даяна на бала на кралицата

09:20, 04 юни 19 / Любопитно 25 2701 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Впечатляващи тоалети, повечето от които бели, бяха демонстрирани на приема, даден от кралица Елизабет II в чест на американския президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания, пише вестник "Сън", цитиран от БТА.

Първата дама на САЩ беше избрала дълга рокля на "Диор" без ръкави, съчетана с бели ръкавици. Тоалетът беше дефиниран от модните експерти като сив, въпреки че на телевизионните кадри изглеждаше бял.

На приема херцогинята на Кембридж - Кейт, пък отдаде почит на покойната Даяна, като беше сложила нейна любима диадема. Тя беше избрала и обеци със сапфири и диаманти на кралицата-майка. Съпругата на принц Уилям носеше бяла рокля на Александър Маккуин за тържественото събитие.

Херцогинята на Съсекс Меган не присъства, защото наскоро роди.

Британската кралица беше избрала бяла рокля с маргаритени мотиви на Анджела Кели, съчетана с диамантена и рубинена тиара и с огърлица с диаманти и рубини. Херцогинята на Корнуол - Камила, беше в кремавобяла рокля на Брус Олдфийл, с диамантена тиара на Бушрон и с колие от перли и топази.

Иванка Тръмп пък беше избрала нежносиня рокля с мотиви, наподобяващи разцъфнали клончета, съчетана с перлено колие.

На приема имаше 171 гости. Музиката включваше изпълнения на Хендел, откъси от "Уестсайдска история" на Ленард Бърнстейн и композицията на Ед Шийран "Thinking Out Loud".

По време на приема бяха поднесени вина на стойност от 38 до 1395 лири. Най-скъпото се оказа вино Шато Лафит-Ротшилд от 1990 г. Тръмп, който е заклет трезвеник, не пийна изобщо алкохол.

Менюто включваше филе от камбала, филе от уиндзорско агне и пролетни зеленчуци. За десерт имаше тарталета с ягоди и сметана с лимонова върбинка и сезонни подове.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама