Къде няма да има вода в София

07:00, 05 юни 19 25 828 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“, Център ,се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ до ул. „Георги Сава Раковски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиев“ ъгъла с ул. „Гечкенли“.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Георги Сава Раковски“ кв. „Славовци“, гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Липите“, ул. „Породин“, ул. „Искърско дефиле“
ул. „Победа“ от ул. „Липите“ до оранжериите

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Сава Раковски“ ъгъла с ул. „Додо Наков“.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Завой“, кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Завой“ от ул. „Календерска“ до ул. „Оралица“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Завой“ ъгъла с ул.“Календерска“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Стефан Стамболов“ и ул. „Света Ана“, с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Миньорска“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Васил Левски“
ул. „Света Ана“ от №40 до №65

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Света Ана“ ъгъла с ул. „Хубава Яна“.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Цар Борис III“, с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мито Войнишки“, ул. „Индустриална“, ул. „Цар Борис III“, ул. „Стария Искър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Борис III“ ъгъла с ул. „Стария Искър“.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Враня“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Враня“, по ул. „Козлодуй“ от ул. „Опълченска“ до ул. „Странджа“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Враня“ пред №5.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искър“, с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Искър“ от ул. „Витоша“ до ул. „Балабана“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър“10.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Приплат“, с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Приплат“ от ул. „Войнишко въстание“ до ул. „Приплат“ №17.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Приплат“ ъгъла с ул. „Войнишко въстание“.

На 05 юни 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 776, вилна зона „Килиите“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 776.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:бул. „Цар Борис III“ ъгъла с ул. „Синята скала“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама