Ален Делон записа нова песен

14:20, 05 юни 19 / Любопитно 25 1850 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Прочутият френски актьор, секссимволът на няколко поколение Ален Делон записа нова песен на 83-годишна възраст, съобщава списание Closer. „Това е доказателство, че и на 83 години актьорът все още е изпълнен с енергия“, отбелязва изданието.

Песента се казва „Обичам само теб“. Текстът е написан от французойката Джулия Пари, а музиката – от канадеца Рик Алисън. Песента е записана в „Студио Сен Жермен“ в Париж, предава БГНЕС.

В песента към клипа се вижда Делон в студиото в процеса на запис на композицията. С тих, проникновен глас, той произнася думите на песента, която по-скоро прилича на любовно писмо. До него на пианото свири Алисън, а Джулия Пари наблюдава това. Клипът завършва с жена, която гледа от прозореца Айфеловата кула.

Най-известната песен на Ален Делон е неговият дует с Далида „Пароле, пароле“.

Френският актьор, режисьор и сценарист Ален Делон получи световна слава с филмите си „Роко е неговите братя“ /1960 г.“, „Самурай“ /1967 г./, „Двама в града“ /1973 г./ и много други. Той си партнира с най-големите актьори на своята епоха Жан Габен, Жан-Пол Белмондо, Роми Шнайдер, Чарлз Бронсън и др. Ален Делон е носител на „Сезар“ и почетната награда на Международния кинофестивал в Берлин.

В края на май тази година той получи почетната награда на Канския кинофестивал „Златна палма“ за цялостно творчество.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама