Вижте дома на Хилари Клинтън във Вашингтон отвътре

20:20, 05 юни 19 / Любопитно 25 1878 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Въпреки впечатляващата си политическа кариера, драматичните президентски избори и световната слава, Хилъри Клинтън не е толкова различна от нас, когато става въпрос за намирането и създаването на дом. Тя показва къщата си във Вашингтон, която дели със съпруга си Бил Клинтън и майка си от 2000 година насам. Както се вижда от снимките и историята, която Хилари разказва, това е по-малко поглед в света на политиците и повече усилия за създаване на уютен и привлекателен дом.

Бившият държавен секретар описва първото си посещение в дома като „емоционално“, припомняйки си гледката към Британското посолство, която ѝ напомня за „стария Лондон и стария Ню Йорк“.

Другото ѝ голямо впечатление били градините, които са „най-удивителното нещо, което бях виждала някога по време на обиколките ми за недвижим имот.“ Госпожа Клинтън е силно свързана с миналото си, няма големи претенции и иска хората, които идват при нея, да не се чувстват заплашени. Иска удобно място, където всеки може да седне. За избора на удобните мебели ѝ помага майка ѝ Дороти Родам.

След като се спира на нео-грузинския червен тухлен дом с площ от 5000 квадратни фута, Клинтън се доверява на дизайнерката Розмари Хоу. Тя е работила по къщата им за гости в основния дом на семейството в Чапакуа, Ню Йорк и в офиса на Хилъри в Държавния департамент, за да го направи удобен и приветстващ. „Беше удоволствие да работя с майка си и Розмари. И майка ми, и аз обичаме цветовете, което се вижда в дома ни.“

Цветът идва благодарение на мебелите и килимите, но и с включването на безброй сувенири, произведения на изкуството и спомени, които семейство Клинтън събират по време на пътуванията си. А що се отнася до работата, Хилъри казва: „Този дом е хубаво убежище от живота ми в Сената.“

Разгледайте снимките от него тук!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама