Мадона: Харви Уайнстийн "прекрачи границите" в отношенията ни

16:20, 06 юни 19 / Любопитно 25 1406 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кралицата на попмузиката Мадона твърди, че скандалният подсъдим продуцент Харви Уайнстийн бил прекрачил границите и си бил позволил твърде много в отношенията си с нея, пише "Контактмюзик", цитиран от БТА.

Певицата си спомни за съвместната им работа във връзка с дистрибуцията на документалния филм за нея от 1991 г. "Истина или предизвикателство". "Харви флиртуваше по един открито сексуален начин с мен, че и нещо повече!", довери Мадона. Тя била сигурна, Уайнстийн се е държал по подобен арогантен начин и с други жени от шоубизнеса, но те са си мълчали заради огромната власт, с която е разполагал.

Мадона пусна първия си клип от четири години насам

"Неговите аванси ми бяха безинтересни, защото той беше женен мъж. Харви злоупотребяваше с властта си в продължение на много години. Отдъхнах с облекчение, когато разбрах, че в крайна сметка ще застане пред съда и ще трябва да отговаря за деянията си!", заяви още Мадона.

При това тя не се зарадвала от низвергването на продуцента от американската киноакадемия и евентуалното му осъждане. Подобно поведение от нейна страна не би било добра карма, твърди певицата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама