Маринела Арабаджиева остава в ареста

14:50, 06 юни 19 25 1558 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Апелативният специализиран наказателен съд остави в ареста Маринела Арабаджиева. Според магистратите има опасност тя да се укрие.

Арабаджиева е обвинена в пет престъпления- за участие в организирана престъпна група в периода от 2013 до 2018 г., реализиране на три данъчни престъпления, както и за изпиране на пари.

Под конвой Маринела Арабаджиева кацна на летище София

Арабаджиева е била преместена в болницата на Софийския затвор, защото получила хипертонична криза, стана ясно в Апелативния спецсъд. Преместването й е било разрешено от прокурор, а е по искане на лекаря от следствения арест, който не могъл да овладее кризата. Направен й е и преглед от кардиолог в "Св. Екатерина" заради проблеми със сърцето. 

 

Съпругата на бизнесмена Ветко Арабаджиев беше екстрадирана от Испания на 30-ти май. Непосредствено след пристигането ѝ в София, тя беше привлечена към наказателна отговорност, бяха ѝ предявени обвинения. На проведения разпит тя отказа да дава обяснения.

Маринела Арабаджиева е обвинена за участие в организирана престъпна група, създадена с цел извършване на данъчни престъпления, както и изпиране на пари.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама