Валери Симеонов: Няма промяна в отношенията в „малката коалиция“

10:05, 07 юни 19 / Политика 25 1109 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Няма никаква новина около отношенията в „малката коалиция“, заяви лидерът на НФСБ и депутат от „Обединени патриоти“ Валери Симеонов, предаде БГНЕС.

Симеонов подчерта, че въпреки възникналото напрежение след изборите, нищо в отношенията между трите формации вътре в коалицията не се е променило. „Говоря си с всички. За мен тази обстановка на обвинения, упреци и противопоставяне не ми е приятна. Бих препоръчал на колегите да намерят нормален начин за своите взаимоотношения“, коментира Симеонов.

Каракачанов: Като на Сидеров не му харесва коалицията – става, сдава и си заминава

„Ние не сме се събрали, за да се обичаме“, допълни още той и подчерта, че коалицията може да продължи да работи въпреки противоречията. „Събрали сме се да вършим някаква работа. В случая тя е да се изпълнява програмата, под която сме се подписали. Личните отношения не би трябвало да имат значение. Освен партия, всеки представлява избиратели и то десетки или стотици хиляди, пред които е отговорен“, коментира още лидерът на НФСБ.

Валери Симеонов: „Атака“ и ВМРО да се оправят – зрели хора са

Симеонов обясни, че на този етап и при тези отношения не се очертава скоро да се проведе коалиционен съвет и призова лидерите на останалите две партии да поставят личните си отношения на заден план.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама